Termeni şi condiţii

http://fastreviews.ro

Apreciem faptul ca agreati sa parcurgeti cu atentie si integral aceasta pagina inainte de a utiliza continutul site-ului http://fastreviews.ro. Accesarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca una dintre prevederile din aceasta sectiune se vadeste a fi nula sau invalida, toate celelalte raman valabile.

Puterea obligatorie a acestor conditii de utilizare

Aceste conditii de utilizare sunt acceptate de dumneavoastra prin simplul fapt al utilizarii/accesarii in orice mod a site-ului http://fastreviews.ro, reprezentand acordul de vointa dintre dumneavoastra si noi in legatura cu utilizarea continutului sau. Aceste conditii generale de utilizare sunt aplicabile pentru toate persoanele care acceseaza si utilizeaza in orice mod site-ul/aplicatia http://fastreviews.ro. Suplimentar acestor conditii generale, in situatia in care optati pentru pachetele/serviciile oferite prin incheierea unui contract in acest sens cu noi, la aceste conditii generale se vor adauga si conditiile existente in contractul incheiat de noi cu dumneavoastra, conditii de asemenea obligatorii pentru accesarea si utilizarea in orice mod a aplicatiei softwere si a site-ului http://fastreviews.ro.

Modificarea conditiilor de utilizare

Pentru a le face mai adecvate scopului de a avea o excelenta colaborare cu dumneavoastra, aceste conditii de utilizare se pot modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati/accesati site-ul. Va multumim.

Date

Noi intelegem cat de importanta este intimitatea pentru utilizatorii http://fastreviews.ro, astfel incat site-ul este destinat spre a fi accesat/utilizat numai de persoane juridice. Prin accesarea in orice mod a acestui site, intelegeti si acceptati ca toate formularele care apar pe site in care vi se solicita in orice maniera date de contact sau orice fel de informatii, sa fie completate de dumneavoastra numai cu date de contact ale unei persoane juridice, respectiv, numai cu informatii referitoare la o persoana juridica. Prin completarea de catre dumneavoastra a formularelor din sectiunea "Contact" si din sectiunea "Pachete" in care vi se solicita date de contact, intelegeti si acceptati si ca veti fi contactat de un reprezentant al nostru in vederea prezentarii unei oferte ale serviciilor pe care le oferim pentru o eventuala colaborare cu dumneavoastra si ca va vom tine la curent via e-mail cu noutatile legate de serviciile noastre. Prin trimiterea cererii nu inseamna ca ati achizitionat vreun pachet fastreviews.ro si nu ne asumam nicio obligatie fata de aceste cereri. Trimiterea cererii are ca singur efect primirea de informatii suplimentare despre aplicatia fastreviews.ro In masura in care optati pentru un abonament si avem incheiat un contract cu dumneavoastra in acest sens, intelegeti si acceptati ca orice date si informatii pe care ni le furnizati se vor folosi de noi pentru contabilitatea noastra, pentru asigurarea serviciului ce formeaza obiectul contractului si pentru trimiterea catre dumneavoastra a eventualelor newslettere si informatii despre serviciile oferite de noi atat in timpul colaborarii cu dumneavoastra cat si dupa incetarea contractului dintre noi. Completarea de catre dumneavoastra a formularelor de pe acest site are semnificatia intelegerii si acceptarii de catre dumneavoastra a modalitatilor si conditiilor generale de utilizare a acestor date.

Accesul minorilor

Continutul http://fastreviews.ro nu este destinat minorilor desi nu este daunator pentru acestia, varsta minima a persoanelor care acceseaza acest site trebuie sa fie de minimum 18 ani.

Securitate

Descarcarea paginilor site-ului se face fara ca noi sa ne asumam raspunderea ca paginile nu sunt infectate cu virusi, troieni sau alte asemenea produse nedorite, care v-ar putea afecta computerul sau informatiile de pe acesta. Site-ul foloseste cookies pentru imbunatatirea serviciilor. Acestea permit accesul mai usor la resursele site-ului. Acest procedeu tehnic este utilizat de aproape toate site-urile.

Obiective

Incercam sa fim cat mai utili pentru dumneavoastra. Cateva cuvinte despre serviciile noastre, respectiv despre aplicatia software de pe site-ul http://fastreviews.ro: Aplicatia poate fi pusa la dispozitie pe baza abonamentelor oferite de noi si va permite sa formulati intrebari destinate clientilor dumneavoastra, menite sa va sprijine in evaluarea gradului de satisfacere a clientilor in scopul identificarii de eventuale solutii pentru imbunatatirea propriilor dumneavoastra servicii. Tipurile de abonamente/servicii pe care vi le putem oferi sunt prezentate succint pe site la sectiunea "Pachete". Prezentarea abonamentelor din aceasta sectiune are caracter pur informativ. Noi nu putem fi obligati la mentinerea ofertelor informative prezentate in sectiunea "Pachete", acestea putand fi schimate sau modificate oricand. Informatii suplimentare si detaliate cu privire la servicile oferite de noi si alte asemenea se vor regasi in ofertele facute in urma discutiilor cu dumneavoastra si in contractul pe care il vom incheia in eventualitatea unei colaborari. Abonamentul se plateste in avans, accesul dumneavoastra la aplicatia software realizandu-se in momentul in care se va face dovada platii abonamentului. Formularea si adresarea intrebarilor este in sarcina exclusiva a dumneavoastra. Administrarea si utilizarea aplicatiei software se realizeaza prin intermediul website-ului http://fastreviews.ro. In anumite limite, administrarea aplicatiei se va putea realiza de pe orice echipament personal hardware al dumneavoastra compatibil cu aplicatia, conectat la internet si avand incorporat un browser de internet. Seturile de intrebari formulate de dumneavoastra vor fi puse la dispozitia clientilor personali de dumenavoastra numai prin intermediul unui echipament hardware de tip tableta, avand incorporat sistemul de operare Android, conectata numai la aplicatia software de pe site-ul http://fastreviews.ro conform specifiicatiilor noastre regasite in contractul incheiat cu dumenavoastra.Tableta nu va fi folosita pentru configurarea intrebarilor de catre dumneavoastra, vizualizarea raspunsurilor si administrarea sau utilizarea aplicatiei in orice alt mod. Tableta va fi folosita numai pentru a prezenta clientilor proprii intrebarile formulate deja de dumenavoastra. Mai multe informatii despre serviciile noastre, modalitatile de utilizare ale aplicatiei si alte asemenea se vor regasi in contractul incheiat cu dumneavoastra.

Calitate

Din pacate, Internet-ul fiind un spatiu public deschis, nu putem garanta acuratetea si prezenta paginilor afisate de browserul dumneavoastra, nici comunicarea intre nodurile Internet. De aceea, nu putem fi facuti responsabili pentru niciun fel de daune, cauzat direct sau indirect de utilizarea site-ului, si nici de disfunctionalitatile site-ului. Desi utilizand acest site va asumati unele riscuri, noi avem speranta ca veti fi foarte multumiti, insa, pentru o buna relatie intre dumneavoastra si noi va rugam sa aveti in vedere prevederile acestor conditii de utilizare.

Link-uri

Link-urile catre alte locatii Internet sunt informatii publice. Nu ne asumam raspunderea pentru utilitatea sau acuratetea acestor site-uri in masura in care exista astfel de linkuri pe aceasta pagina de internet. Nu vom putea fi facuti raspunzatori de eventualele daune pe care direct sau indirect vi le-ar cauza acele site-uri.

Responsabilitati

Site-ul http://fastreviews.ro nu este ceva perpetuu. Se poate inchide oricand (chiar daca noi dorim sa functioneze cat mai mult timp). Daca inchiderea ar fi cauzata de motive independente de vointa noastra, nu vom fi raspunzatori de eventualele daune pricinuite. Daca inchiderea s-ar face din vointa noastra, va vom anunta public pe site. In niciun fel sau situatie nu vom fi responsabili pentru nicio dauna (inclusiv exonerare de raspundere pentru diminuarea profitului dumneavoastra, intreruperi de activitate si/sau pierderi de date) pricinuita de sau in legatura cu utilizarea site-ului/aplicatiei sau provenite de la site/aplicatie, chiar daca noi am cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoastem posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi. Astfel, nu avem obligatia sa va instiintam despre eventualele pericole ce pot aparea. Daca raspunderea noastra fata de dumneavoastra ar fi totusi angajata in mod legal, atunci ea va fi proportionala si nu va depasi suma platita de dumneavoastra pentru a beneficia de serviciile oferite de noi. Site-ul si aplicatia nu vor fi folosite de dumneavoastra decat in scop de informare generala, nu pentru luarea unor decizii. Aceste precizari au semnificatia unei declinari de raspundere. Avand in vedere ca, in urma achizitionarii abonamentelor pentru aplicatia software dumneavoastra sunteti cel care configureaza/formuleaza toate intrebarile din aplicatie, noi nu garantam ca aplicatia software va va fi utila si nici ca datele si informatiile pe care le puteti obtine in urma utilizarii ei sunt complete/relevante, dumneavoastra fiind singurul responsabil pentru acuratetea, legalitatea, interpretarea si utilitatea intrebarilor pe care alegeti sa le formulati. Noi nu ne asumam nicio responsabilitate pentru modalitatea in care veti folosi site-ul si aplicatia si nici pentru legalitatea intrebarilor si oricaror altor date/informatii incarcate de dumneavoastra in aplicatie. Dumneavoastra stiti, intelegeti si acceptati ca sunteti obligati sa respectati toate dispozitiile legale si va asumati intreaga responsabilitate atat cu privire la modalitatea in care veti folosi site-ul si aplicatia cat si cu cu privire la intrebarile formulate, datele/informatiile pe care le veti incarca in aplicaiie. Prin accesarea site-ului si sau utilizarea aplicatiei sunteti de acord si acceptati expres ca veti respecta orice dispozitie legala aplicabila. Ne rezervam dreptul sa modificam si sa imbunatatim aplicatia software fara notificarea dumneavoastra. Sunteti obligati sa respectati instructiunile de utilizare ale site-ului/aplicatiei in cazul in care exista pasi de urmat/specificatii in vreuna dintre sectiunile de pe site sau, in cazul in care exita pasi de urmat/specificatii aratate in alta maniera care au legatura cu aplicatia/site-ul. La incheierea contractului pe baza caruia achizitionati un abonament, intelegeti si acceptati ca primiti numai accesul la aplicatia software, respectivul contract nu va confera si nu va transfera niciun drept de autor sau de proprietate de niciun fel asupra aplicatiei software. Noi putem acorda si altor persoane dreptul de a utiliza aplicatia software si putem exploata in orice alta modalitate aplicatia software ce face obiectul contractului incheiat cu dumneavoastra. Va multumim ca intelegeti si acceptati ca noi nu ne asumam raspunderea nici pentru imposibilitatea dumneavoastra de a accesa site-ul, aplicatia software sau datele/informatiile incarcate ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii defectuoase a internetului sau a incompatibilitatii din orice motiv a aplicatiei software cu sistemul (tableta, computerul, orice alta componenta sau echipament hardware etc.) folosit de dumneavoastra pentru a accesa internetul sau site-ul/aplicatia sau din orice motiv. De asemenea, noi nu ne asumam raspunderea pentru orice pagube s-ar ivi ca urmare a oricaror greseli de programare, omisiuni, intreruperi, stergeri de fisiere, pierderi de date, erori, defecte, intarzieri in operatiuni si alte asemenea, nefiind responsabili pentru eventualele prejudicii de orice fel suferite de dumneavoastra sau suportate ca urmare a utilizarii site-ului/aplicatiei software. Fundalul personalizat va ofera posibilitatea de a va incarca in aplicatie o imagine de fundal. Aceasta imagine nu este realizata de catre fastreviews.ro si realizarea ei nu face parte din oferta prezentata pe site. De asemenea, mai multe detalii privind drepturile si obligatiile partilor se vor regasi in contractul incheiat cu dumeavoastra.

Cedarea drepturilor

Noi vom putea ceda oricand drepturile noastre asupra acestui site, fara a avea obligatia sa va notificam in prealabil.

Copyright

Reproducerea si difuzarea oricaror texte, in orice forma, din cadrul acestui site, se pot face doar cu acordul nostru, cu exceptia reproducerii si difuzarii in scop de informatie de presa.

Litigii

Orice litigiu intre dumneavoastra si noi va fi solutionat pe cale amiabila, daca este posibil. Daca litigiul nu s-a putut solutiona pe cale amiabila se se va solutiona de instantele competente teritorial din Municipiul Bucuresti, daca nu sunt de competenta teritoriala exclusiva a altei instante. Daca litigiul va fi de competenta materiala a judecatoriei, se stabileste ca instanta competenta teritorial, Judecatoria sectorului 2 Bucuresti. Prin accesarea site-ului acceptati ca orice neintelegere, litigiu, contract etc este guvernat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei.

Contact

Apreciem ca ati parcurs cu atentie si integral aceasta pagina. Pentru orice neclaritati, nelamuriri, observatii si sugestii, precum si pentru sesizarea oricaror nereguli legate de functionarea sectiunilor, va rugam sa ne contactati deindata, folosind pagina/sectiunea de Contact cu respectarea regulilor din titlul "Date" din prezenta pagina. Va multumim.